Karakomik Filmler

NewsDecember 17, 2018
Karakomik Filmler

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler, 4 filmden oluşan bir seri olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden bağımsız senaryolara sahip olan filmlerin ilki ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’. Tek bir seansta ve tek biletle gösterime girerek farklı ve özgün senaryolara sahip.   

Çekimleri Bodrum ve İstanbul’da gerçekleşen. Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelliği taşıyan Kaçamak, 4 arkadaşın çıktıkları tatil sırasında başlarına gelen olayları eğlenceli bir dille konu alıyor. Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur’un 4 arkadaşı canlandırdığı filmde, Cem Yılmaz da gittikleri otelin sahibi Alpay karakterine hayat veriyor. Nilperi Şahinkaya ise bilim kadını olarak rol alırken Alişan Uğur da dahi bir bilim adamını canlandırıyor. 

2 Arada’ filminde seyirci Ayzek’in macerasına ortak olacak. Tüm hikayenin arabalı bir vapurda geçtiği filmde; Cem Yılmaz Ayzek karakterini canlandırıyor. İDO’nun desteğiyle; film ekibi kendilerine tahsis edilen arabalı vapurda 2 haftalık bir çalışmayla çekimleri tamamladı. ‘2 Arada’ filminde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran rol alıyor. Filmlerin görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil üstleniyor. 

‘Karakomik Filmler’ 18 Aralık’ta seyirciyle buluşuyor. 

Author: Zeynep Sahin

RELATED POSTS