Vücudunu Seven Kızlar: Laura Schoorl

FashionApril 16, 2018
Vücudunu Seven Kızlar: Laura Schoorl

Farklılıklarımızın bizi daha da güçlendirdiğini anladığımız zamanlarda yaşıyoruz. Bizi özel kılan tarafları yontmadan kullandığımızda daha huzurlu ve yaratıcı bir hayat elde etmemiz içten bile değil. Bu farklılıklardan neden vücudumuz da nasibini almasın ki? Güzelliğin kilo, saç rengi, cilt rengi, vücut oranı gibi şeylerle belirlenemeyeceğini anlatan insanların sayısı da fikirlerimize eş oranlı şekilde artıyor. Bunlardan bir tanesi de California eyaletinden Laura Schoorl.

“Etrafımda o kadar çok güzel kadın var ki onların fotoğrafını çekmek çok mantıklı geldi.”

Özgür ve yenilikçi insanları çok seviyoruz! Bize biraz kendinden bahseder misin?

İnsanları çok seviyorum; Dünya’yı ve üzerinde yaşan herkesi fazlasıyla umursuyorum. Doğada vakit geçirmekten ve leziz yemekler yemekten keyif alıyorum. Evimde ve stüdyomda nesneleri düzenlemek bana büyük bir keyif veriyor.

Pansy kızı için genel bir tanım yapmak mümkün değil. Modellerini de arkadaşlarının arasından seçtiğini biliyoruz. Haliyle bunu uygularken yaşadığın süreçleri, karşılaştığın zorlukları ve iyi anları merak ediyoruz.

Özellikle söz konusu fotoğraf çekimi olduğunda arkadaşlarla çalışmak en iyi seçenek. Rahatlık ve güven hissi iç çamaşırı giyen kadın fotoğrafı çekerken büyük önem taşıyor.

Senin için vücudun hiç önemli olmadığını biliyoruz. Seni bu noktaya neler getirdi?

Her bedenin güzel olduğunu düşünüyorum. Tek bir kadın imajının kabul edildiği bir toplumda büyümek kabul edilmek için belirli bir beden tipine sahip olmanız gerektiğini düşünmenize neden olabiliyor. Kaç beden olursam olayım vücudumu hep sevdim. Doğamın bir parçası bu.

Mankenleri hayatın içinden seçme fikri nasıl gelişti? Uygularken ilginç anılar edindin mi?

Etrafımda o kadar çok güzel kadın var ki onların fotoğrafını çekmek çok mantıklı geldi. Eski ve yeni arkadaşlarımla bir araya geldiğim çekimleri çok seviyorum. Geçen yaz nehirdeki çekimlerimiz sırasında şarap içmek ve yüzmek için bol bol mola verdik. Her çekimi hem kendim hem de modellerimiz için keyifli hale getirmeye çalışıyorum.

Özgürlük mü, stil mi?

Rahatlık ve keyif!

Sence iç çamaşırı endüstrisinde ne tür bir fark yaratıyorsun?

İnsanları giydikleri iç çamaşırının nereden geldiği ve nasıl üretildiği hakkında düşünmeye ittiğimizi umuyorum. Dünyaya mümkün olan en az zararı vererek en iyi giysiyi üretmek bizim için çok önemli.

Renk seçerken nelere dikkat ediyorsun?

O rengi sevmem ve bugüne kadarki renklerimizden farklı olduğunu hissetmem gerek. Yıllardır birçok rengi benimsedik, bu nedenle gerçekten sevmemiz gerekiyor.

Biraz da dikimden bahsedelim. Bize atölye sürecini biraz anlatır mısın, üretim süreçlerinde yaşadığın unutulmaz olaylar nelerdi?

Dört yıl önce ilk ürünlerimizi üretmeye başladığımızdan beri yakınlardaki aynı fabrikayla çalışıyoruz. Orada çalışan kadınlara bayılıyoruz. Yakın zamanda Ay Yeni Yılı’nı kutladık ve herkese Pansy seti hediye ettik.

Peki atölyende olmazsa olmaz dediğin şeyler nelerdir?

Sıcak çay ve yeni boyanmış ürünleri ayırmak için büyük bir çalışma alanı.

“Olmazsa olmaz” dediğin bir şey?

Aşk.

Gelecekte Pansy kızlarını neler bekliyor?

Full bra modelimize benzer çapraz arkalı yeni bir sutyen üzerine çalışıyoruz; tek farkı elastik etrafında şerit olması. Bir de cinsiyetsiz yaz boyunca elbiselerin altına rahatlıkla giyebileceğiniz dar boxer şortlar yapıyoruz!

Author: Fırat

RELATED POSTS