2017 Yılının En İyi 5 Moda Kitabı!

FashionDecember 13, 2017
2017 Yılının En İyi 5 Moda Kitabı!

2017’yi tamamlamaya yaklaşırken, senenin moda adına bize neler bıraktığını gözden geçirdik. Stil, moda ve fotoğraf üzerine rafınızda yerini almasını önerdiğimiz 5 imza isimden 5 zamansız kitap.

 

Dandy Lion: The Black Dandy and Street Style

Shantrelle P Lewis’nin kürasyonunu üstlendiği seçkide rengarenk ve göz kamaştırıcı desenlerdeki takım elbiseleriyle karşımıza çıkan günün dinamiklerini yakaladığımız Dandy dünyasına odaklanıyoruz.

The Curated Closet: Discover Your Personal Style and Build Your Dream Wardrobe

Berlin çıkışlı stil bloggerı Anuschka Rees, klişe moda kurallarını reddedip dolabınızda hali hazırda var olan parçaları kullanabileceğiniz listelere yardımımıza koşuyor.

Mario Testino: Undressed

Mario Testino’nun moda dahilindeki cinsiyet ve kimlik algılarının zorladığı sergisi Undressed’den seçkilerden oluşuyor. Fotoğraflara küratör Matthias Harder ve psikolog Manfred Spitzer’in bedenler ve güzellikteki görsel algılamamızda nevro-bilimsel bir perspektif sunan bir kompozisyonu da eşlik ediyor.

Mert Alas and Marcus Piggott, by Mert Alas and Marcus Piggott

Miu Miu’dan Angelina Jolie’ye, Givenchy’den Gisele Bündchen’e kadar, günümüzün en güçlü markalarından ve kişiliklerinden bir çoğunu fotoğraflamış yaratıcı duo Mert ve Marcus bu XXL kısıtlı edisyon kitaplarında ektra glam repertuarlarından 300 fotoğrafla, moda sektöründe kreatif partnerliğin standartlarını tanımlıyor.

Baddiewinkle’s Guide to Life

 Instagram’ın en hippi büyükannesi olarak tanınan 88 yaşındaki, Helen van Winkle nam-ı diyar Baddiewinkle’dan rengarenk kombinlerinden oluşan fotoğrafları arasında, hayatı daha cesur yaşamak adına öğütlerini dinliyoruz.

Author: Serra Duran

RELATED POSTS