Love, Death & Robots

NewsJanuary 8, 2019
Love, Death & Robots

Love, Death & Robots animasyon dizisi, bilim kurgu, fantastik ve komedi türlerini kapsayan kısa öykülerden oluşuyor. Dizideki her bir bölüm 5 ila 15 dakika arası sürüyor. Cesur bir anlatıma sahip olan bölümler serisi kolay izlenebilir olmasının yanı sıra akılda kalıcılığı ile izleyicileri etkisi altında bırakmaya hazır. Her biri titizlikle tasarlanmış, aksiyon ve mizah dolu seriler toplam 18 hikayeden oluşuyor.

Deadpool filmi ile bilinen Tim Miller ve kült bir film haline gelen Fight Club yönetmeni David Fincher, Love, Death & Robots animasyon antoloji dizisine imza atıyor. Animasyon tutkusuyla inanılmaz hikayeleri bir araya getirirken, Miller kendi sözleriyle Love, Death and Robots rüya gibi bir proje olduğunu dile getiriyor… “Yetişkinlere yönelik animasyonların nihayet günümüz kültüründe daha geniş yer bulmasından dolayı son derece mutluyum” diyerek bu projenin onun için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.

Love, Death & Robots filminin prodüksiyon sürecinde, dünyanın dört bir yanından yetenekli sanatçılar, yönetmenler, oyuncular da bir arada.

Yapımcılığını David Fincher, Tim Miller, Jennifer Miller ve Josh Donen’in üstlendiği Love, Death & Robots kısa hikayelerden oluşmakla birlikte, benzersiz ve dokunaklı bir izleme deneyimi sunuyor. İlk antoloji dizisi olarak dünyanın önde gelen animasyon yaratıcıları tarafından yapılan diziyi şimdiden listenize eklemek için linke tıklamayı unutmayın!

Author: Maya Bakkaloğlu

RELATED POSTS