School of 85

UnframedOctober 9, 2018
School of 85

Timsah’ın 1933 yılında bir tenis kortunda başlayan macerası, 85 yılın ardından ilk günkü heyecanıyla spor şıklığa yön vermeye devam ediyor!

Bugün klasik Lacoste polo tişört olarakanılan eşsiz ‘piqué’ kumaşından dokunan kısa kollu tişört, ilk kez 1933 yılında Fransız tenis şampiyonu René Lacoste tarafından kullanıldı. Bu tasarım, klasik tarzda dokunmuş uzun kollu gömlekle yer değiştirerek erkek modasında bir devrim yarattı. Bu tişörtlerle birlikte yeni bir stil anlayışı da belirdi. Tam 85 yıldır kaliteyi, rah

Markanın ikonik parçalarına ait nüansları bir araya getiren 85. yıl sergisi, İstanbul’u da ziyaret etti. René Lacoste’un mirasını sanal gerçeklik deneyimine dönüştüren sergiyle birlikte, moda dünyasının en ikonik sembollerinden birine dönüşen timsahın serüvenine karışıyoruz!

Kasket, Polo / Cap, Üst / Sweatshirt: LACOSTE

Canan Soylu, en çok dans ederken kendi gibi olabiliyor… “Doğal olarak özüme dönüyorum. Kendimi durduramıyorum.” diyor. Aminé – Blackjack ve Leikeli47 – Girl Blunt playlist’inin iki favorisi. Arasında seçim yapmakta oldukça zorlanıyor… Hayata bakış açısını özetlerken ise oldukça net: “Keep it real.”

Gömlek / Shirt, Triko / Sweater, Saç aksesuarı / Hair Acesories: LACOSTEEtek / Skirt: GANT
Polo Üst / Polo Shirt, Ceket / Jacket: LACOSTE

Kendisini “tatlış” olarak tanımlayan ama en önemlisi bunu yüksek sesle söyleyebilecek özgüvende kaç kişi tanıyorsunuz? Sizi, Carolin Almozlinoile tanıştıralım… Öğrencilik yıllarını gülümseyerek hatırlamasına neden olan ikonik ana bizi götürmesini söylediğimizde… Brezilya’dan gelen exchange öğrenci Paulo ile yaptıkları salsa gösterisine gidiyoruz. Havada dönmeli, atlamalı zıplamalı bir dans şovunu okul anısına sığdırabilen kaç kişi var?

Shirt / Gömlek, Sweater / Triko, Hair Accessories / Saç aksesuarı: LACOSTE Skirt / Etek: GANT
Triko / Sweather, Sırt Çantası / Backpack: LACOSTE Bermuda Şort / Bermuda Shorts: BURBERRY Ayakkabılar / Shoes: CONVERSE

Serdar Bozuk’un favori çocukluk kitabı “Beauty & The Beast”, o zamanlar okuduğu kitaplardaki karakterleri düşlerinde yeni kılıklara sokuyordu. Şimdi ise hayallerindeki mesleğin peşinden emin adımlarla ilerliyor… “Kendin olabilmek”oun için hayatın ta kendisi! “Sevdiğim insanlarla zaman geçirdiğim, yeni yerler deneyimlediğim ve doğayla baş başa kaldığım her an daha çok kendim oluyorum.” diyor.

Polo Üst / Polo Shirt, Pantolon / Trousers: LACOSTE Ayakkabılar / Shoes: CONVERSE

 

Kasket, Polo / Cap, Üst / Sweatshirt: LACOSTE: Pantolon / Trousers: BURBERRY

Arno Özbil’in çocukluğundan bugüne en çok iz bırakan an, yedi yaşındayken makasla kestiği saçını mecburen kuaförde sıfıra vurdurmak zorunda kalması. “Herkes çok dalga geçmişti benimle o günden beri saçımı kısa kestirmedim.” diyor. En çok çocukluk arkadaşlarının yanında kendi gibi hissediyor… Modellik birden çok karaktere bürünmesine imkan sağlarken, hala onun hayalinde Tom Ellis’in canladığı Lucifer karakterine dönüşmek var.

Üst / Top, Şort / Shorts: LACOSTEAyakkabılar / Shoes: CONVERSE
Gömlek / Shirt, Triko / Sweater, Saç aksesuarı / Hair Accessories: LACOSTEEtek / Skirt: GANT, Çoraplar / Socks: EDITOR’S OWN/EDITÖRE AİTLoafer: BURBERRY
Kasket, Polo / Cap, Üst / Sweatshirt: LACOSTE: Pantolon / Trousers: BURBERRY

Seda Akman, “fazla sosyal bir öğrenci” olduğunu itiraf ederek başlıyor… “Ders kitapları yerine sosyal, sportif ve sanatsal aktivitelerle daha çok ilgiliydim.” O zamanlarda voleybol, şimdilerde tenis.. Kendini deşarj etme yöntemini her zaman sporda bulmuş. En çok Seda gibi hissettiği zamanlar ise kendi ile baş başa kalabildiği anlar.

Üst / Top, Şort / Shorts: LACOSTEAyakkabılar / Shoes: CONVERSE
Creative Direction by Duygu Bengi
Fashion by Burak Sanuk
Photography by Mustafa Nurdoğdu
Videography by Cemre Okyay
Hair by Mustafa Akgül
Make-up by Burcu Taş
Starring Canan Soylu, Carolin Almozlino, Arno Özbil, Serdar Bozok, Seda Akman.
Author: Based Istanbul

RELATED POSTS