Laureus Dünya Spor Ödülleri’nde IWC ile Sporun ve İyiliğin Gücüne Kapıl!

NewsApril 18, 2018
Laureus Dünya Spor Ödülleri’nde IWC ile Sporun ve İyiliğin Gücüne Kapıl!

Dünyanın en seçkin saat markalarından IWC Schaffhausen, tasarımlarının ilham kaynağı olan eşsiz hikayelere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Monako’daki Laureus Dünya Spor Ödülleri kapsamında Fransız-İtalyan Rivierası’nda düzenlenen Laureus Sport For Good Ride etkinliğinde yer alan IWC spor ve sosyal sorumluluk konularındaki yaklaşımını bir kez daha gösterdi.

İki kez Olimpiyat şampiyonu bisikletçi Fabian Cancellara ile IWC CEO’su Christoph Grainger-Herr’in liderliğinde katılımcılar bisiklet turu esnasında kat ettikleri her kilometrede Laureus projeleri için bağış topladı. Aynı zamanda, Monaco’da düzenlenen 2018 Laureus Dünya Spor Ödülleri töreninde IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Laureus Sport for Good Foundation” saati de tanıtıldı. Siyah seramikten yapılan kasası, mavi kadranı ve kasa sırtındaki özel kabartmasıyla saat IWC’nin LaureusSport for Good vakfına verdiği desteğin bir parçası olarak çıkardığı 12’nci özel edisyon.

Laureus Sport for Good 1999’dan beri sosyal değişimin önünü açmak, sosyal ve ekonomik bakımdan dezavantajlı durumdaki çocuklara ve gençlere daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla sporun gücünden yararlanıyor. Organizasyon 35 ülkede 100’den fazla spor projesine destek veriyor. IWC Schaffhausen CEO’su Christoph Grainger-Herr “Eski bir askeri atlet ve spora Laureus Sport for Good 1999’dan beri sosyal değişimin önünü açmak, sosyal ve ekonomik bakımdan dezavantajlı durumdaki çocuklara ve gençlere daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla sporun gücünden yararlanıyor. Organizasyon 35 ülkede 100’den fazla spor projesine destek veriyor. IWC Schaffhausen CEO’su Christoph Grainger-Herr “Eski bir askeri atlet ve spora düşkün biri olarak sporun pozitif gücünü deneyimliyor ve takdir ediyorum; sporun toplumsal bilinci nasıl geliştirdiğini ve bireylerin irade gücünü nasıl artırabileceğini biliyorum. Özellikle 150’nci kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bir yılda Laureus Sport for Good’un çalışmalarını desteklemekten büyük mutluluk duyuyorum” diye açıkladı.

 

Author: Based Istanbul

RELATED POSTS