Meet Prada’s New Household; Pradamalia

DesignNovember 22, 2018
Meet Prada’s New Household; Pradamalia

Prada, minyatür yaratıklardan oluşan yeni aileyi tanıttı. Hayali fütüristik Prada Labs’de çalışan araştırma ekibi, bir yüzyıldan fazla süredir olağanüstü üretken olduğu kanıtlanmış Prada DNA’sı üzerine çalışmalar yapıyordu. Bu deneylerin sonucunda ortaya ‘Pradamalia’, bir kısmı biyolojik bir kısmı teknolojik ama yüzde yüz Prada parçalarından oluşan gizemli minik yaratıklar ortaya çıktı!

İİtalyan moda evi yedi yaratığı tanıttı: Disco, Socks, Fiddle, Otto, Toto, Scuba ve Spot. Her bir yaratıkta doğaüstü güçler ve göz kamaştıran tuhaflıklar dikkat çekiyor. Hepsi dış görünüşlerini ve zekalarını Prada’dan alıyorlar. Pradamalia yaratıklarına şekil verilirken metal çiviler, ombre tonlar, cilalı ahşaplar, baskılı dudaklar ve ikonik Saffiano derisinden yararlanılmış.

Anahtarlık, küpe setleri ve kolye uçları biçiminde tasarlanmış Pradamalia’lar çeşitli büyüklük ve materyallerde mevcutlar. Her birinin anatomisine, özelliklerine ve davranışlarına özgü tasarlanmış bir pakette, yanında Prada’nın kökenleri üzerine hazırladığı bir notla birlikte geliyorlar.

Pradamalia projesi 2X4 New York ile Prada’nın işbirliğinden doğdu. Pradamalia’lar Prada mağazalarında ve www.prada.com’dabulunabilir.

Author: Based Istanbul

RELATED POSTS